Pizzabezorger vlak voor bestemming aangereden

Zandvoort – Een pizzabezorger is maandagavond aangereden op de Zandvoortselaan in Zandvoort. Rond 20:45 uur wilde de jongen de rijbaan oversteken om de pizza bij de bestemming af te leveren. De bestuurder van de snorscooter stak abrupt over, vlak achter een vuilstortbak.

Voor de automobilist kwam de snorscooter uit het niets, dus kon hij niet meer remmen, met de botsing als gevolg. Door de botsing gleed de snorscooter tegen een geparkeerde auto.

Omwonenden boden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De jongeman is door de verpleegkundige van de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De snorscooter is door kennissen meegenomen. Na het uitwisselen van de gegevens konden alle partijen hun weg vervolgen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!