Kop-staartbotsing op Westelijke Randweg (N208) in Haarlem

Haarlem – Op de Westelijke Randweg (N208) in Haarlem heeft dinsdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Rond 23:15 uur reed een automobiliste op haar voorgangster. De automobiliste verklaarde dat het verkeerslicht op oranje sprong en zij dacht dat haar voorganger door zou rijden en dat zij dat ook zou halen voordat het rood zou worden.

De voorste auto, met twee inzittenden, remde toch voor het verkeerslicht. De bestuurster van de achteropkomende auto had dit niet verwacht en kon een botsing niet meer voorkomen. Een ambulance is ter plaatse gekomen; na controle bleek dat zij niet naar het ziekenhuis hoefde. De inzittenden hadden helemaal geen klachten. Ook hun auto kwam er goed vanaf. De andere auto is afgesleept.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!