Politieauto botst met personenwagen; twee gewonden

Haarlem – Twee personen zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Lange Herenvest in Haarlem. Een politieauto met daarin twee agenten is in botsing gekomen met een personenauto. Rond 22:50 uur reden de agenten met spoed over de Lange Herenvest toen de 24-jarige, uit Alkmaar afkomstige, agent een auto uit de Raamsteeg niet meer konden ontwijken.

De bestuurster van de andere personenauto, een 28-jarige vrouw uit Hoofddorp, kon de agenten ook geen voorrang meer geven. De twee agenten zijn nagekeken, maar één van hen, de 29-jarige agente uit Heemskerk, moest daadwerkelijk per ambulance naar het ziekenhuis. Haar collega is meegegaan ter ondersteuning. Ook de vrouw uit de particuliere personenauto is ook naar het ziekenhuis gebracht. Na controle werden zij uit het ziekenhuis ontslagen.

Twee geparkeerde auto’s raakten beschadigd bij het ongeluk. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om sporen vast te leggen en onderzoek te doen. Door het ongeluk was de Lange Herenvest lange tijd in beide richtingen afgesloten.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!