Weer politieauto gecrasht in Haarlem tijdens spoedrit

Haarlem – Voor de tweede keer in korte tijd is een politieauto met daarin twee agenten betrokken geraakt bij een ongeluk. De agenten waren rond 08:30 uur met spoed op weg naar een melding. De bestuurder van een auto voor hen wilde uitwijken, maar de agenten werden juist verrast door zijn of haar manoeuvre, waardoor ze moeten uitwijken. De agenten ramden een betonnen zuil langs de kant van de weg.

Beide agenten zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht; ze hebben lichte verwondingen opgelopen. De VOA heeft sporenonderzoek gedaan, waarna het wrak is weggesleept. Dit is de derde keer in korte tijd dat een politievoertuig van de eenheid Kennemerland betrokken is bij een aanrijding; daarbij raakten tenminste vier dienstvoertuigen beschadigd.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!