Pool zwaargewond door steekincident in Zandvoort

Zandvoort – Bij het politiebureau aan de Hogeweg in Zandvoort kwam dinsdagavond rond 20.20 uur een persoon binnen gerend met de mededeling dat er iemand zwaargewond was en onder het bloed zat.

In een pand tegenover het bureau troffen agenten een Poolse man aan die een slagaderlijk bloeding had. Het slachtoffer heeft direct medische hulp gekregen. De man is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Een persoon die in dezelfde ruimte als het slachtoffer aanwezig was, is aangehouden. De man wilde niet vrijwillig mee naar het politiebureau. Zijn rol bij het incident is vooralsnog onduidelijk.

Vanwege de paniek en een taalbarrière was lange tijd onduidelijk hoe het slachtoffer de verwondingen had opgelopen. De forensische opsporing van de politie heeft tot 22:30 uur onderzoek gedaan in de hal van het complex, waaronder andere bloedsporen lagen. Bewoners mochten in de tussentijd hun complex niet in.

Inmiddels is uit (forensisch) onderzoek naar voren gekomen dat het slachtoffer een steekwond heeft opgelopen door toedoen van een derde. Het is nog onduidelijk wie het slachtoffer heeft gestoken.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!