Brand in centrum van Zandvoort

Zandvoort – In het centrum van Zandvoort heeft vrijdagmiddag korte tijd een felle brand gewoed. Rond 15:20 uur werd de brand in de Kerkstraat ontdekt. In een woning aan de achterzijde van de winkels zou kortsluiting zijn ontstaan in een meterkast.

Door de hitte is de gasleiding gesmolten. De brandweer heeft de brand op de trap naar de volgende woning kunnen blussen. Er is besloten om de brandende gaskraan gecontroleerd te laten branden. Liander is ter plaatse gekomen om de gasleiding af te sluiten.

Twee ambulances en een traumateam zijn gealarmeerd. De melder zag iemand binnen in de woning, maar kreeg van buitenaf geen contact met de persoon. De aanwezige heeft via de achterzijde het pand kunnen verlaten; niemand raakte gewond. Volgens de voorlichter ter plaatse was dit uit voorzorg gedaan op basis van de melding.

Facebook Comments
error: Content is protected !!