Minderjarige joyrider aangehouden na crash in shoarmazaak [fotoserie]

Zandvoort – Een enorme ravage is donderdagnacht ontstaan nadat een minderjarige tijdens een korte achtervolging een shoarmazaak aan de Passage binnenreed. Rond 02:10 uur gaf een agent in een onopvallende surveillancewagen de bestuurder halverwege de Zeestraat een stopteken, waarop een korte achtervolging ontstond. De automobilist kwam niet verder dan de eerste bocht en reed rechtdoor de zaak in.

Getuige Munaf vertelt dat kort daarvoor een Duitse toeriste vroeg of zij gebruik kon maken van het toilet. Een aantal mensen zat op dat moment voor de zaak, omdat het rustig was. Een van de personeelsleden begeleidde de dame naar de wc’s in de kelder, toen op dat moment de auto de zaak aan puin reed. Voor de zaak stonden nog twee bloembakken een scooter. De scooter eindigde achterin de shoarmazaak. De medewerker raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij liep onder andere letsel op aan zijn been en arm.

Volgens een getuige zijn twee jongens uit de auto gevlucht. Een van hen, de 14-jarige bestuurder zou zijn aangehouden. Zijn bijrijder is nog niet achterhaald. De VOA heeft het ongeluk onderzocht. Het pand is afgedicht, maar de schade is enorm.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!