Automobilist vlucht na botsing met geleende auto

Heemstede – Bij een ongeluk op de kruising van de Javalaan en de Cruquiusweg zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond 22:10 uur kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de betrokkenen zou zijn gevlucht, zo meldt het Haarlems Dagblad.

De brandweer kwam ter plaatse om beide voertuigen veilig te stellen. Een persoon is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de kruising afgesloten. Het verkeer dat de Javalaan in wilde rijden moest omrijden. Een berger zal de voertuigen ophalen.

“We zijn uiteraard meteen naar het adres gegaan waarop de auto stond geregistreerd”, aldus een woordvoerder van de politie. “De man die opendeed had alleen geen flauw idee wat er gebeurd was, omdat hij z’n auto had uitgeleend.”

Bij het volgende adres, waar de vermoedelijke dader zou wonen, werd niet opengedaan. “Maar dit is een kwestie van tijd. We weten wie hij is, dus vroeg of laat meldt hij zich of vatten wij hem in de kraag.”

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!