Mogelijk slachtoffer steekincident aangetroffen na bijna aanrijding

Overveen – Rond 00:10 uur kreeg de politie een melding van een bijna aanrijding waarbij een partij zou zijn doorgereden. De politie had een duidelijke beschrijving van het voertuig, dus is één rijbaan van de Zeeweg richting Haarlem afgesloten. Auto’s werden mondjesmaat doorgelaten om te controleren of de gezochte auto ertussen zat.

Al snel troffen agenten de auto aan. In de auto bevond zich een passagier met verwondingen, mogelijk is deze gestoken. De auto met het slachtoffer is door de politie naar het ziekenhuis begeleid. Doordat in eerste instantie is besloten om via Zandvoort te rijden, maar later toch de Zeeweg als route werd gekozen, reed er in korte tijd veel politie met spoed heen en weer. Het slachtoffer wilde er niets over het incident verklaren en doet geen aangifte.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!