‘Boot in brand gestoken na ruzie’

Haarlem – Een boot aan de Raamvest is maandagavond in brand gestoken. Twee getuigen zagen rond 22:00 uur een man en vrouw ruzie maken op de boot. De vrouw verliet daarop de boot en liep in de richting van de Koninginneweg. Door oplettendheid van de getuigen kon de vrouw worden staande gehouden. Volgens de getuigen is de vrouw door de politie meegenomen.

De man bleef rommelen op de boot en zou het vaartuig in brand hebben gestoken. Hierop liep hij weg via de Gedempte Raamgracht. De vlammen sloegen metershoog boven de boot uit. Passerende buschauffeurs hebben getracht de brand te blussen met handbrandblussers.

De man is niet meer aangetroffen, maar de politie weet wie de man is. De boot is zwaar beschadigd van binnen. De Forensische Opsporing zal dinsdag onderzoek doen. Het Haarlems Dagblad meldt dat een voorlichter van de politie te kennen heeft gegeven dat de man en de vrouw niet de eigenaren van de boot zijn.

Facebook Comments
error: Content is protected !!