Verdachte bekent straatroof op oudere vrouw

Haarlem – Een oudere vrouw is woensdagmiddag rond 16:10 uur bij een pinautomaat aan het Californiëplein beroofd van haar geld. Toen het geld uit de pinautomaat kwam, griste een man het geld weg en ging er vandoor.

Het gaat om een blanke man op een fiets van ongeveer 50 jaar oud. Hij droeg een licht blauwe jas en had kort blond haar. De politie zoekt in de omgeving maar heeft de man nog niet aangetroffen.

Update: naar aanleiding van de beroving heeft het basisrechercheteam van de Haarlemse politie een onderzoek ingesteld. Donderdagmorgen, 05 oktober 2017, kon de politie een verdachte aanhouden. Tijdens het verhoor door de recherche heeft de verdachte bekend de straatroof te hebben gepleegd. Hij is heengezonden met een dagvaarding en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Facebook Comments
error: Content is protected !!