Man in Polen aangehouden als verdachte voor dood Poolse vrouw (50)

Amstelveen– Het stoffelijk overschot dat 19 september is aangetroffen in een woning aan de Prunuslaan in Amstelveen is van een 50-jarige vrouw. De politie startte een onderzoek in verband met verdachte omstandigheden.

Agenten kregen om 22.50 uur een melding van een overleden vrouw in een woning. Forensisch specialisten verrichtten vervolgens sporenonderzoek in het huis. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen en of er wel of niet sprake is van een misdrijf.

Update: De politie heeft in Polen een 43-jarige man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de Poolse Wioletta Rogozinska. De 50-jarige vrouw werd op 19 september dood gevonden in een appartement aan de Amstelveense Prunuslaan.

De politie maakte gisteren bekend dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. De verdachte is aangehouden op verzoek van de Amsterdamse recherche. Er is bij de Poolse autoriteiten om zijn overlevering gevraagd.

De vrouw was zelfstandig schoonmaakster en had verschillende klanten. Op maandag 18 september, een dag voordat haar lichaam werd gevonden, is ze rond het middaguur voor het laatst gezien.

Tekst: NH Nieuws

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!