Tieners aangereden in Bloemendaal en Haarlem

Bloemendaal / Haarlem – Een fietser is dinsdagmorgen aangereden op de Bloemendaalseweg in Bloemendaal. Rond 09:10 uur kwam de jongeman op de kruising met de Korte Kleverlaan in botsing met een auto. Door de aanrijding liep de puber mogelijk een gekneusde rib op.

Omstanders schoten het slachtoffer te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Een verpleegkundige heeft de zorg van de omstanders overgenomen en de jongen gecontroleerd.

Ook op de Leidsevaart in Haarlem is een tiener op de fiets aangereden. Aldaar wilde om 09:15 uur een jongen oversteken om naar het ECL te gaan, maar werd geraakt door een auto. Ook deze jongen is gecontroleerd op verwondingen, maar bleek het goed te maken. Hij kon na controle zelfstandig zijn weg vervolgen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!