Auto op de kop; zeven personen betrokken bij ongeluk

Haarlem – Bij een ongeluk op de Orionweg in Haarlem zijn zondagavond zeven personen betrokken geraakt. Iets na 19:00 uur reden twee personenauto’s op elkaar op de kruising van de Steenbokstraat met de Orionweg. Een auto met drie poolse mannen welke van de Steenbokstraat kwam, ramde een auto met twee volwassenen en twee kinderen, maar wonder boven wonder raakte er niemand ernstig gewond.

Politie, twee ambulances, brandweer ambulances en een traumateam werden opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel. Volgens omstanders kropen alle betrokkenen zelfstandig uit de voertuigen. Alle zeven mannen en vrouwen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Meer dan lichte behandeling ter plaatse was niet nodig. De vrouw en twee kinderen zijn per ambulance thuisgebracht.

Geen van de bestuurders heeft alcohol genuttigd. Omdat er geen letsel is, doet de politie geen verder onderzoek. Door de aanrijding was de Orionweg enige tijd onbegaanbaar voor het overige verkeer. Bergers hebben beide voertuigen meegenomen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!