Ernstig beenletsel scooterrijder door aanrijding met bestelbus

Haarlem – Twee personen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Amerikaweg in Haarlem, zo meldt het Haarlems Dagblad. Rond 17:30 uur werd kwamen een scooter en auto met elkaar in botsing op de kruising met de Kennedylaan.

De 36-jarige bromfietser reed over de kruising en wilde naar de Kennedylaan gaan. Daarbij werd hij aangereden door de 20-jarige automobilist uit Den Bosch. De bromfietser is zwaargewond geraakt en met onder meer beenletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Zowel de bestuurder van de scooter als de bestuurder van de bestelbus zijn naar het ziekenhuis gebracht. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft technisch onderzoek verricht. Hierdoor was de kruising flinke tijd afgesloten.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!