Rechtdoor over de rotonde

IJmuiden – Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. Rond 21:30 uur reed de bestuurder op de rotonde af en vergat te remmen. Hij kwam midden op de rotende tot stilstand.

Volgens getuigen zou de man vervolgens nog hebben geprobeerd weg te rijden. De onfortuinlijke bestuurder is door toegesneld ambulancepersoneel gecontroleerd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat er een vermoeden is dat er alcohol in het spel is, zal er in het ziekenhuis middels een bloedblok worden onderzocht of hij daadwerkelijk (teveel) alcohol heeft genuttigd.

Door het ongeluk was de rotonde gedeeltelijk gestremd voor het overige verkeer. De auto midden op de rotonde trok veel bekijks. Het voertuig zal door een berger worden weggesleept.

Facebook Comments
error: Content is protected !!