Gezin betrokken bij eenzijdig ongeluk in Vogelenzang

Vogelenzang – Drie personen zijn maandagmiddag betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Vogelenzang. Een buitenlands gezin reed rond om 14:30 uur over de Vogelenzangseweg richting Vogelenzang, toen de bestuurder vlak na de bocht de controle over het voertuig verloor.

De auto kwam met een harde klap tegen een boom tot stilstand. Politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit om hulp te verlenen. Bij aankomst bleken alle inzittenden het naar omstandigheden goed te maken.

De man, vrouw en kind zijn voor controle overgebracht naar het Spaarne Gasthuis in Schalkwijk. Een berger zal het voertuig wegslepen. De provincie is in kennis gesteld om het wegdek van de parallelweg te reinigen, aangezien dit bezaaid lag met glas. Het overige verkeer kon via diezelfde parallelweg langs het ongeluk rijden.

Facebook Comments
error: Content is protected !!