Balkon valt weg onder voeten bouwvakker; man ernstig gewond

Haarlem – Een bouwvakker is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt bij een val van een balkon aan de Stolbergstraat. De man was rond 08:15 uur aan het werk op een metalen balkon, dat uit het niets afbrak, waardoor de man enkele meters naar beneden viel.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. De man lag aan de achterzijde op een dak, dus moest de brandweer assisteren met tillen. Ook het MMT kwam ter plaatse; de lifeliner landde in het Florapark. Na de eerste behandeling ter plaatse is de man met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht.

Waarschijnlijk heeft hij meerdere fracturen in zijn onderlichaam. Omdat het om een arbeidsongeval gaat, zal de arbeidsinspectie van SWZ onderzoek doen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!