Inbraak restaurant centrum Haarlem, vier aanhoudingen

Haarlem – Afgelopen nacht, rond 04:00 uur meldt een getuige dat er 4 mannen inbreken in een restaurant aan de Oude Groenmarkt. De politie gaat onderweg. Op de oude Groenmarkt aangekomen treft de politie een open deur aan.

Gelijk wordt er een onderzoek gestart waarbij een diensthond en een helikopter worden ingezet. Bij de deur van het restaurant pakt de politie direct de eerste verdachte op en kort hierop de tweede. Het pand wordt omsingelt en diensthond Chuck wordt ingezet. Al snel wordt er een verdachte aangehouden in de keuken. Duidelijk dat er geen mensen meer in het restaurant zijn, maar toch moet er nog ergens een vierde zijn.

Hond Chuck daarentegen begint later te blaffen bij een struik in de omgeving en ook de vierde verdachte wordt aangehouden. De vier verdachten zijn allemaal in de leeftijd van 17 en 18 jaar en zijn overgebracht naar het politiebureau.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!