Auto op de kop in Badhoevedorp [fotoserie]

Badhoevedorp – Een persoon heeft maandagnacht een auto total loss gereden op de Amsterdamse Baan in Badhoevedorp. Rond 01:30 uur reed de bestuurder richting de Schipholweg toen hij in de bocht de controle over de auto verloor. Hij reed rechtdoor tegen een lantaarnpaal, sloeg over de kop en kwam op z’n dag tot stilstand. Bij het ongeluk raakte een man gewond.

Onduidelijk is hoeveel personen in de auto zaten op het moment van het ongeval. Of het slachtoffer de bestuurder is geweest, kon de politie nog niet zeggen. De auto kan naar de sloop. De VOA van de politie zal technisch onderzoek verrichten op het voertuig.

Medewerkers van de gemeente zijn in kennis gesteld om het wegdek te reinigingen en de straatverlichting te repareren.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!