Dwars over de weg en tegen elektriciteitshuisje

Overveen – Een man is woensdagmiddag rond 14:45 uur met zijn auto tegen ene elektriciteitshuisje gereden. De automobilist reed over de Zeeweg richting Haarlem, toen hij de controle over de auto verloor. Hij schoot dwars over de weg en kwam tegen het elektriciteitsgebouw langs het fietspad tot stilstand.

Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De brandweer heeft het voertuig veiliggesteld door de accu te ontkoppelen en het gebouwtje gecontroleerd op ontzetting. De auto is tegen het gebouw gereden, maar voor zover bekend heeft dit geen gevolgen voor de stroomvoorziening. De man is na controle ter plaatse voor behandeling overgebracht naar het Spaarne Gasthuis in Schalkwijk.

Een berger heeft het voertuig meegenomen. Dit had nog wat voeten in de aarde want de auto zat vast op een hekje.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!