Vrouw zwaargewond aangetroffen in bushokje in Beverwijk [fotoserie]

Beverwijk – Een vrouw is zondagavond zwaargewond aangetroffen in een bushokje aan de Alkmaarseweg in Beverwijk. Kort na 23:00 uur werd de vrouw gevonden. Politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumateam zijn opgeroepen. Het slachtoffer zou zijn gereanimeerd, waarna zij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

De exacte toestand van het slachtoffer is nog onbekend want zij kon niks verklaren over wat er was gebeurd. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis voor verdere zorg. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld omdat de vrouw onder verdachte omstandigheden is aangetroffen.

De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan, waaronder het nemen van DNA-monsters van bloed wat in het bushokje lag. Het onderzoek duurde tot diep in de nacht. Voor zover bekend is niemand aangehouden.

Update: 

De woordvoerster van de politie laat weten dat de vrouw zichzelf heeft verwond.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!