Agenten met getrokken wapens houden verwarde man aan [fotoserie+video]

IJmuiden – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 48-jarige man aangehouden die in verwarde toestand verkeerde. In een woning aan de Bellatrixstraat zou vrijdagavond een man aanwezig zijn, die in verwarde toestand verkeerde. Deze 48-jarige man zou in bezit zijn van een vuurwapen. Er was moeilijk contact te krijgen met de man. Omdat er ook kinderen in de woning aanwezig waren, werden meerdere politie-eenheden en overige hulpverleningsdiensten ter plaatse gevraagd.

Het arrestatieteam was zich nog aan het omkleden en voorbereiden toen de man zich op de galerij van de flat liet zien. Agenten trokken hun wapen en riepen hem aan om mee te werken. Hij is door ‘gewone’ agenten naar zich toe gepraat, waarna hij op de galerij kon worden aangehouden. Twee leden van het arrestatieteam hebben de woning verder doorzocht en veiliggesteld.

In de woning werd een vuurwapen aangetroffen, dit is in beslag genomen. De man is ingesloten en onderzoek is ingesteld.Niemand raakte gewond bij het incident.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!