Vrouw gewond bij botsing tegen pilaar in parkeergarage

Zandvoort –  Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in de parkeergarage onder de Albert Heijn aan de Louis Davidsstraat. De vrouw reed rond 17:30 uur vooruit tegen een pilaar.

De brandweer heeft het voertuig veiliggesteld en de vervuiling door lekkende vloeistoffen geprobeerd te beperken door speciale korrels op de vloeistof te strooien. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij zat op het moment van het onfortuinlijke ongeluk als enige in de auto.

Onduidelijk is of het ongeluk is ontstaan door een technisch mankement aan de auto of de rijvaardigheid van de vrouw. De auto is opgehaald door een berger. Burgemeester Niek Meijer kwam toevallig langs en liet zich bij de dienders informeren over het incident.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!