Auto te water in Haarlemmerliede; bestuurder aangehouden [fotoserie]

Haarlemmerliede – Aan de Liedeweg is vrijdagnacht een auto met daarin twee personen te water geraakt. Rond 01:30 uur raakte de wagen in een bocht in een slip en belandde in de sloot. Een getuige meldde dat twee personen zwalkend over de weg liepen en de plek van het ongeval verlieten. Politie, brandweer, twee ambulances en een traumateam zijn opgeroepen.

Ter plaatse bleken er inderdaad geen inzittenden bij het voertuig te zijn. Duikers van de brandweer hebben nog in de sloot gezocht om eventuele slachtoffers uit te sluiten. Aanrijdend ambulancepersoneel zag twee personen lopen langs de Liedeweg en attendeerde de politie hierop. Na een korte zoektocht zijn de mannen aangetroffen. De bestuurder heeft een blaastest afgelegd en is aangehouden. De bijrijder heeft zijn weg lopend mogen vervolgen. Een berger heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!