Automobilist gewond en aangehouden na ongeluk op N201

Hoofddorp – Een man is donderdagavond met zijn auto van de weg geraakt. Rond 21:35 uur reed de automobilist richting Schiphol toen hij door nog onbekende reden van de weg raakte, een boom raakte en in tegengestelde richting tot stilstand kwam. De hulpdiensten rukten groots uit; politie, brandweer, ambulances en een traumateam werden opgeroepen. Laatstgenoemde bleek niet nodig.

De man is naar het ziekenhuis overgebracht.Tevens is hij aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Een blaastest gaf de indicatie dat de man alcohol heeft gedronken. Een nader onderzoek middels een bloedonderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven. Door het ongeluk was de weg richting de A4 geheel afgesloten. Later zal het verkeer mondjesmaat kunnen passeren. Een berger zal het voertuig wegslepen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!