Ongeluk op kruising met defecte verkeerslichten

Haarlem – Een maaltijdbezorger is zaterdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Rijksstraatweg in Haarlem. Rond 18:30 uur werd de man aangereden op de kruising met de Zaanenlaan door een automobilist. Ten tijde van het ongeluk waren de verkeerslichten niet in werking; de oranje lichten knipperden. De verkeerslichten zouden de hele dag al buiten werking zijn en de gemeente is op de hoogte en probeert dit te verhelpen.

Na de eerste hulp ter plaatse is het slachtoffer per ambulance voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter van de maaltijdbezorger is op de kruising achtergebleven en zal later worden opgehaald. Het voertuig liep op het eerste oog slechts lichte schade op.
Facebook Comments
error: Content is protected !!