Man overvalt Gall & Gall met groot vleesmes

Haarlem – Een man heeft donderdagavond met een vleesmes van 30 cm een overval gepleegd op een slijter aan de Westergracht. De overvaller liep rond 20:45 uur de Gall & Gall binnen en eiste geld. Volgens de politie is hij er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Het gaat om een blanke man van 1.85 tot 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte jas van The North Face,een zwarte broek en blauwe Nike schoenen.

De politie heeft onder andere met een politiehelikopter gezocht naar de dader. Meerdere burgers hebben de politie gebeld naar aanleiding van het verspreide signalement. Een mogelijke verdacht is op het Brouwersplein in de Leidsevaartbuurt gecontroleerd omdat hij grotendeels voldeed aan het signalement, maar de uiteindelijke dader is nog niet gevonden.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

 

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!