Politie zoekt getuigen ernstige aanrijding Heemstede

Heemstede – Een maaltijdbezorger is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een botsing op de Herenweg in Heemstede. Rond 21:30 uur ging het fout op de kruising met de Zandvoortselaan; hij werd aldaar aangereden door een automobilist. Door het ongeluk kwam de jongen onder de auto te liggen. Omstanders hebben de auto omgeduwd om het slachtoffer te bevrijden. Politie, brandweer, twee ambulances en het traumateam uit Amsterdam zijn opgeroepen. Het MMT bleek uiteindelijk niet nodig.

De scooterrijder is na de eerste hulp ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de auto zijn door de politie opgevangen. Zij zijn naar het bureau gebracht om een verklaring af te leggen. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek ter verrichten. De kruising was door het ongeluk flinke tijd afgesloten.

Getuigenoproep: 

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie omtrent dit ongeval én heeft u nog niet met de politie gesproken, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 met basisteam KennemerKust onder vermelding van referentienummer 2018014008.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!