Autoladder brandweer betrokken bij aanrijding

Haarlem – Een autoladder van de Amsterdamse brandweer is op de Prins Bernhardlaan in Haarlem in botsing gekomen met een personenauto. De hulpverleners waren in Haarlem vanwege een melding van een verward persoon elders in de buurt. Tegen twaalf uur wilde de bestuurder van de brandweerwagen vanaf de Prins Bernhardlaan de Willem Pijperstraat inrijden, toen deze de personenauto over het hoofd zag.

Niemand raakte gewond bij de botsing. De politie heeft geassisteerd bij de afhandeling van de formaliteiten. De personenauto had dusdanig veel schade dat deze is weggesleept door een berger. De brandweerlieden hadden nauwelijks schade en konden hun weg vervolgen.

De brandweer was bij het andere incident niet nodig. Een onderhandelaar van de politie heeft de man veilig naar beneden weten te praten.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!