Vier ongelukken in Haarlem/Santpoort in één uur

Haarlem / Santpoort – In de omgeving van Haarlem zijn woensdagavond in een kort tijdsbestek meerdere ongelukken gebeurd. Om 19:15 uur werd een ongeluk gemeld op de Zomervaart in Haarlem. Kort daarna werd een botsing gemeld langs de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Een fietsster en een man op een snorscooter zijn daarbij frontaal in botsing gekomen. Een traumateam is opgeroepen, maar bleek niet nodig. De man op de snorscooter liep een hoofdwond op en is naar het RKZ in Beverwijk gebracht. De fietsster is na controle opgehaald door haar vader.

Om 19:50 uur werd een fietser aangereden door een bestuurder van een Canta. Op de hoek van de Europaweg en de Zuiderzeelaan kwamen de twee met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk liep het voorwiel van de fiets een flinke slag op.

Even later werd een fietser geschept door een automobilist op de Schoterweg. Rond 20:00 uur ging het fout ter hoogte van de Pijnboomstraat. De fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De voorruit van de auto was dusdanig beschadigd dat deze moest worden opgehaald door een berger.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!