Automobilist vlucht na harde crash in Haarlem

Haarlem – Bij een flinke botsing op de Delftlaan (N208) in Haarlem is een man gewond geraakt. Rond 22:35 uur kwam een busje in botsing met een Italiaanse personenauto. Op de kruising met de Orionweg maakte de personenauto een u-turn toen deze werd geraakt door de bus, welke rechtdoor over de Randweg reed. De Italiaanse auto kwam met een harde klap tegen een verkeerslicht tot stilstand, waarna de bestuurder is gevlucht.

Politie, brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurder van de bus is na controle voor verdere zorg naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen kunnen als verloren worden beschouwd. Een berger heeft beide auto’s weggesleept. Door het ongeluk was de kruising ter hoogte van de Bison Bowling gedeeltelijk gestremd voor het overige verkeer. De bestuurder van de Italiaanse auto is voor zover bekend niet aangetroffen.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!