Twee gewonden bij zware botsing op Amsterdamse Baan Badhoevedorp [fotoserie]

Badhoevedorp – Bij een ernstig ongeluk op de Amsterdamse Baan zijn twee personen donderdagnacht gewond geraakt; een motorrijder raakte zwaargewond. Kort na twaalven ging het mis bij de oprit naar de A9 richting Haarlem. Een motorrijder werd aangereden door een automobilist. Door de impact van de klap werd het motorblok uit de auto geslingerd en de motorrijder belandde enkele meters naast zijn motor.

De hulpdiensten rukten groots uit; onder andere een traumateam kwam ter plaatse. De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De automobilist is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval waren de kruising en de oprit naar de A9 tijdelijk afgesloten.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!