Auto gekanteld op Vogelenzangseweg in Aerdenhout [fotoserie]

Aerdenhout – Op de Vogelenzangseweg is een auto dinsdagavond gekanteld bij een eenzijdig ongeluk. De automobiliste reed rond 22:35 uur vanaf Vogelenzang richting Aerdenhout, toen het vlak na een bocht fout ging. De bestuurster reed de berm in, raakte een lantaarnpaal en kwam enkele meters verder op de zijkant tot stilstand. Passanten troffen de gekantelde auto aan en alarmeerden de hulpdiensten.

Met de hulp van de brandweer is de vrouw uit de auto bevrijd. Na de eerste zorg ter plaatse is de vrouw voor verdere zorg naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft het voertuig weer op vier wielen gezet en het wegdek schoongeveegd. Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!