Beschonken automobiliste aangehouden na ongeluk op Schoterbrug

Haarlem – Een beschonken vrouw is vrijdagnacht met haar auto tegen een lantaarnpaal gebotst op de Schoterbrug. Omstreeks kwart voor twaalf reed de bestuurster de Waarderpolder in, toen het in de bocht mis ging. De vrouw verloor de controle over de auto en kwam met een harde klap tot stilstand. De auto en de straatverlichting raakte beschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse om haar verwondingen te beoordelen; ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar een eerste blaastest wees uit dat de vrouw mogelijk teveel gedronken heeft.

De vrouw is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Aldaar zal een nadere ademanalyse een definitief antwoord moeten geven. De auto was te beschadigd om verder te rijden; een berger heeft deze opgehaald.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!