Drankrijder aangehouden na eenzijdig ongeluk

Haarlem – Een drankrijder is vrijdagavond aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de ‘s-Gravesandeweg. Rond 19:30 uur reed een getuige over de Westelijke Randweg, toen hij de bestuurder op de ‘s-Gravesandeweg tegen de vangrail zag rijden. De getuige heeft ondertussen de politie gebeld en is bij de eerstvolgende kruising gekeerd. Bij aankomst rook de getuige alcohol bij de bestuurder.

De bestuurder merkte dat de getuige alcohol rook en vluchtte. Hij is in zijn auto gestapt en weggereden. De politie heeft met meerdere eenheden door de buurt gezocht en heeft de bestuurder en de auto aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De politie heeft de auto naar het politiebureau gereden, waar verder onderzoek zal plaatsvinden.
Agenten hebben op de plaats delict onderzoek gedaan en foto’s gemaakt.
Facebook Comments Box
error: Content is protected !!