Bloemverkoper gewond door brandende gasfles

Aerdenhout – Een bloemverkoper is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een brand in zijn bloemenstal aan de Oosterduinweg. Rond 13:30 uur wilde de man een gasfles, die hij gebruikt om de stal te verwarmen, wisselen toen dat misging. Er ontstond brand en de gasfles begon de blazen. De man probeerde zelf nog spullen in veiligheid te brengen en liep daarbij brandwonden op. Hoewel de brandweer de brand snel had geblust, is de brand-en sloopschade aanzienlijk.

In afwachting van de ambulance heeft de brandweer verkoelende middelen verstrekt. Omdat de man toch aanzienlijke brandwonden heeft opgelopen is hij naar het ziekenhuis gebracht. De politie en brandweer hebben tezamen zorg gedragen voor zijn omzet en bloemen die nog in de stal stonden. Zijn vrouw is ter plaatse gekomen om voor de afhandeling te zorgen.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!