Bejaarde vrouw door brandweer uit brandende woning gehaald

Heemstede – Een bejaarde dame is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een woningbrand aan het Res Novaplein in Heemstede. Rond 00:45 uur werd de brand in een van de bejaardenwoningen gemeld. Voor aankomst van de brandweer bleek al dat er nog iemand in het pand was. De brandweer heeft bij aankomst direct met succes geprobeerd de vrouw uit de woning te halen.

Zij is vrijwel direct en met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege de lange tijd dat zij in de rook heeft verbleven. Rond half twee was de brand onder controle. Omwonenden die tijdelijk waren geëvacueerd konden weer terug naar hun woning. Stichting Salvage is ingeschakeld voor de schadeafhandeling. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar de schade aan de woning is enorm.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!