Matras brandt uren op balkon

Heemstede– Een vrouw is maandagnacht gewond geraakt bij een brand aan de Meijerslaan in Heemstede. Rond 02:00 uur werd de brand gemeld. Een sterke brandlucht was goed waarneembaar, maar waar de brand zich bevond was niet direct duidelijk. Bij aankomst van de eerste brandweerwagen bleek een matras op een balkon op de een na hoogste verdieping in brand te staan. Politie, twee brandweerwagens en een ambulance kwamen ter plaatse. De hulpdiensten rukten zo groots uit in verband met mogelijk uitbreiding en ontruiming van de flat.

De brandweer heeft het matras van boven naar beneden gegooid en het daar afgeblust. Het matras bleek al sinds half twaalf te smeulen en door de bewoner op het balkon te zijn gezet. Daar is het verder gaan smeulen en uiteindelijk, gezien de schade, flink gaan branden. Een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de brand exact is ontstaan is onbekend.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!