Beveiliger rijdt met auto water in

Beverwijk – Een medewerker van de Haarlemse NVD Beveiligingsgroep is vannacht met z’n auto in het water van de Beverwijkse Zwaaihaven beland. De auto reed iets voor 4.20 uur het water langs de Handelskade in, waarna de beveiliger op eigen kracht uit het voertuig klom en op het droge klauterde.

Hij belde zelf het alarmnummer, waarop de hulpdiensten met man en macht naar de plek van het ongeval kwamen. Behalve de politie, een ambulance en de brandweer, werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De trauma-arts hoefde niet in actie te komen, al is het slachtoffer wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij weer thuis, zo bevestigt een medewerker van het bedrijf. De bedrijfsauto wordt later vandaag van de bodem van het kanaal gevist. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Een getuige laat weten dat de beveiliger een dutje deed in z’n geparkeerde auto, maar was vergeten om die op de handrem te zetten. Net als de NVD Beveiligingsgroep kan de politie die lezing niet bevestigen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!