Man (41) beroofd tijdens koop via Marktplaats

Heemstede – Een man heeft zaterdagavond een overval gepleegd in een woning aan de Meindert Hobbemastraat. De dader had via internet een koopafspraak gemaakt. De ‘koper’ kwam naar de woning. Op het moment van betaling werd het 41-jarige slachtoffer met een wapen bedreigd. Daarna ging de verdachte er met het product vandoor. De bewoner bleef bij de overval ongedeerd.

Van buiten het huis zijn twee gaten in tussendeuren te zien. Buurtbewoners zeggen tegen het Haarlems Dagblad een schot te hebben gehoord.

Buurtbewoners werd gevraagd uit te kijken naar een negroïde man met een vlassig baardje van circa 20 jaar oud. Hij heeft een donkere broek aan en draagt een donkerblauwe/zwarte jas.

Gedurende het technisch onderzoek meldde iemand zich bij de politie, dat hij een man bij een bushalte zag staan die volledig aan het signalement voldeed. De politie heeft in de buurt nog een tweede zoekslag gemaakt, maar nog steeds niemand aangetroffen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!