Bewoners lichtgewond door worsteling met inbrekers

Haarlem – Twee mannen hebben afgelopen nacht een inbraak gepleegd op een woning aan de Vergierdeweg in Haarlem. Ze raakten in gevecht met de bewoners van het pand en zijn daarna met hun steekwagentje gevlucht.

De bewoners hadden geluiden gehoord en zijn daarom opgestaan om te kijken wat er aan de hand was. Daarop raakten ze in gevecht met de inbrekers, die vervolgens zonder buit in de richting van het ziekenhuis zijn gerend. Zelf zijn de bewoners door de worsteling lichtelijk gewond geraakt.

Ondanks een flinke zoektocht zijn de daders nog niet gevonden. De politie is daarom op zoek naar getuigen en zegt in een Burgernetmelding dat het zou gaan om twee blanke mannen, waarvan één een baardje heeft en zwarte kleding droeg. Zijn compagnon had een grijs vest met capuchon aan.

 

Facebook Comments

Deel dit artikel via: