Man raakt onwel en rijdt tegen geparkeerde auto

Heemstede – Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Valkenburgerlaan. Rond half twaalf botste de man hard tegen een boom, waarna hij tegen een geparkeerde auto tot stilstand kwam. De klap was zo groot dat de geparkeerde auto ook weer doorschoot tegen een volgende geparkeerde auto. Drie auto’s, een boombeschermer en de boom raakten beschadigd.

De man is gestabiliseerd en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto was total loss en moest door een berger worden weggetakeld. De man is waarschijnlijk onwel geworden en is daardoor de macht over het stuur verloren. Er was geen alcoholindicatie.

De gemeente is in kennis gesteld om de schade aan de boom te herstellen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!