Schade, gewonde en aanhouding bij klapper in Haarlem

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden op de Lange Herenvest met de kruising Raamsteeg. Rond kwart voor een botsten twee auto’s hard op elkaar. Vermoedelijk heeft de auto komende uit de Raamsteeg de auto over het hoofd gezien en is hard geraakt aan de linker voorkant. Beide betrokkenen zijn nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel, slechts een van hen hoefde voor verdere zorg naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak en heeft hierbij een blaastest afgenomen. Bij de bestuurder van de auto welke uit de Raamsteeg kwam was er een indicatie dat er mogelijk teveel alcohol genuttigd is. De betreffende bestuurder is overgebracht naar het politiebureau om een uitgebreide ademanalyse te moeten doen.

Beide auto’s zijn total loss. Deze zijn door bergers weggesleept

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!