Arrestatieteam houdt 44-jarige Zandvoorter aan na bedreiging in Zandvoort [fotoserie]

Zandvoort – Een 44-jarige Zandvoorter is maandagnacht door het arrestatieteam uit zijn woning aan de Keesomstraat gehaald nadat hij een vrouw heeft bedreigd. Even voor een uur ’s nachts heeft de man een vrouw bedreigd met een taser, toen zij haar hond aan het uitlaten was. De man verschanste zich in zijn woning aan de Keesomstraat en weigerde eruit te komen.

De man zorgt vaker voor problemen. Gezien de mate van geuit geweld en het verleden van de man, was een specialistische aanpak nodig. Het AT verzamelde vlak voor de woning, maar begaf zich kort erna naar de Voltastraat om de instap voor te bereiden. Tegen drie uur trad het arrestatieteam de woning binnen om de man aan te houden. De man leek een kleine barricade van fietsen te hebben opgebouwd, maar kon desalniettemin eenvoudig worden aangehouden.
De man is voor nader onderzoek overgebracht naar het cellencomplex aan de Koudenhorn. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van bedreiging. In de woning van de verdachte is een taser aangetroffen. De woningbouwcorporatie zou al langere tijd bezig zijn met een uitzetprocedure.
Facebook Comments Box
error: Content is protected !!