Meerdere ongelukken op Zeeweg (N200)

Overveen – In de nacht van zondag op maandag hebben meerdere ongelukken plaatsgevonden op de Zeeweg (N200). Rond 00:30 uur botsten twee automobilisten tegen elkaar op de weg richting Haarlem. Om onbekende reden reed een bestuurster in een bocht op haar voorganger. Beide auto’s hadden slechts lichte schade, maar beide bestuurders hadden wel alcohol genuttigd. De bestuurster van de auto die op haar voorganger reed, zat net onder de alcohollimiet. De man die in de voorste auto reed had wel teveel gedronken. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een nadere blaastest. De voertuigen zijn door kennissen naar huis gereden.

Niet veel later was het weer raak. Een groep fietsers reed over het fietspad richting Haarlem toen een van hen hard ten val kwam. Hij heeft mogelijk zijn sleutelbeen gebroken. De man is overgebracht naar het Spaarne Gasthuis in Haarlem. De politie heeft zijn fiets en twee vrienden afgezet.


Facebook Comments Box
error: Content is protected !!