Felle dakbrand in Haarlem-Noord

Haarlem – Een felle brand op een dakterras van een woning aan de Schoterweg heeft aanzienlijke schade aangericht. Rond 04:00 uur werd de brandweer gebeld. Toen zij ter plaatse kwam sloegen de vlammen van het dakterras. Twee brandweerwagens en een ambulance kwamen ter plaatse. De bewoners van het pand wisten zichzelf op tijd in veiligheid te brengen. Niemand raakte gewond bij de brand.

De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon flinke schade niet voorkomen. Er moest zelfs nog worden gesloopt om de brand goed te kunnen bestrijden. Waarschijnlijk is de brand ontstaan door smeulende peukenresten die zijn gaan branden. De Schoterweg was ongeveer een uur afgesloten. Andere weggebruikers, waaronder het busverkeer, konden de Schoterweg niet passeren.
Facebook Comments
error: Content is protected !!