Man bekneld onder quad bij ongeluk op Circuit Zandvoort

Zandvoort – Een man is donderdagmiddag bekneld geraakt onder een quad op het circuit van Zandvoort. Rond 13:00 uur ging het mis toen de bijrijder in onbalans raakte en van de quad afviel. Hij kwam met zijn been bekneld te zitten onder het voertuig.
Politie, brandweer ambulances en een traumateam zijn opgeroepen. De traumahelikopter is nabij de plek van het ongeval geland. De benen van het slachtoffer zijn gestabiliseerd middels een vacuümmatras om het letsel te beperken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De inspectie SWZ (voormalige arbeidsinspectie) zal het ongeluk onderzoeken.
Op het circuit zijn de voorbereidingen voor de Jumbo Racedagen aan de gang. Enkele dagen eerder vond er ook al een ernstig ongeluk plaats op het Circuit. Toen kwam een motorrijdster ten val tijdens een rijvaardigheidstraining.
Facebook Comments Box
error: Content is protected !!