Blikschade bij kettingbotsing in Aerdenhout

Aerdenhout – Drie automobilisten zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de Zandvoorterweg. Om 10:15 uur ging het fout ter hoogte van de Gezina van der Molenlaan. De voorste automobiliste wilde afslaan naar de Gazina van der Molenlaan, toen zij moest remmen voor een fietser. De opkomende automobilist wist dit, maar de de daaropvolgende bestuurder merkte dit te laat en klapte achterop. De bestuurster van de middelste wagen werd doorgeduwd tegen haar voorganger.

De vrouw uit de middelste auto is behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor verdere zorg naar het ziekenhuis. Door het ongeluk liep het overige verkeer flinke hinder op. Een rijstrook was tijdelijk helemaal afgesloten. Later kon het verkeer mondjesmaat in tegengestelde richting worden doorgelaten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!