Man bekneld bij ongeluk op Wilhelminastraat in Haarlem

Haarlem – Een man is maandagavond bekneld geraakt bij een ongeluk op de Wilhelminastraat. Rond 20:50 uur kwamen twee auto’s door onbekende reden met elkaar in botsing. Een van de auto’s kwam tegen een boom tot stilstand. De andere auto kwam tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De bestuurder uit een van de auto’s kwam bekneld te zitten en moest worden bevrijd door de brandweer. Het slachtoffer is gestabiliseerd en voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de andere auto hoefde na controle niet naar het ziekenhuis; wel is hij aangehouden.

De schade aan de voertuigen is groot. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De Wilhelminastraat was lange tijd in beide richtingen afgesloten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!